SOUL & PEPPER

WIE ZIJN WIJ

De workshops van Soul & Pepper worden gegeven door Samantha Maddocks en Artwin Kreekel. Deze twee duizendpoten vormen, naast hun samenwerking bij Soul & Pepper, ook de singer-songwriterformatie The Mockingbirds.

Samantha Maddocks (31)
Zingen, optreden en lesgeven. Singer-songwriter Samantha Maddocks doet niets liever. Al van jongs af aan is ze bezig met muziek, en met succes: verschillende nummers van haar album ‘Songs From My Heart‘ werden op de nationale radio gedraaid en ze stond al eerder onder andere in Tivoli en Vredenburg. Met deze ervaring in de achterzak en een flinke scheut enthousiasme en charme, is ze de ideale persoon om bedrijven, vriendengroepen en families een onvergetelijke workshop te bezorgen.

Altijd al willen zingen, maar gewoon nooit de tijd of de juiste coach gevonden? Samantha Maddocks geeft ook professionele, individuele zangles.

Artwin Kreekel (28)
Zeggen dat hij met de gitaar en piano is geboren, gaat wat ver. Maar die tijdsverspilling haalde hij al snel in. Inmiddels heeft deze muzikant al verschillende theaters en podia onveilig gemaakt. Deze muzikale duizendpoot springt moeiteloos van genre naar genre, en van gitaar naar piano, naar mandoline, naar basgitaar... en vervolgens weer net zo makkelijk terug. Naast zijn bezigheden als muzikant en bij Soul & Pepper is Artwin werkzaam als freelance journalist.

“He who has the pepper may season as he likes”
George Herbert (dichter, 1593 - 1633)

© Lovis