SOUL & PEPPER

OP MAAT

Soul & Pepper biedt, naast een keur aan workshops voor bedrijven en particulieren ook producten op maat. Neemt uw collega afscheid, maar ontbreekt de tijd of creativiteit om voor hem of haar een mooi afscheidslied te schrijven? Die zorg kunnen wij u uit handen nemen. Na een kort inventarisatiegesprek gaan wij al aan de slag.

Tegen meerprijs kunnen wij ook de muziek verzorgen, live of met behulp van een professionele opname. Zingen op door ons gecomponeerde muziek, of juist op de wijs van een welbekende klassieker? Bij Soul & Pepper is het mogelijk. En uiteraard studeren wij het nummer graag met u in.

Is het zelf zingen u allemaal iets teveel werk, en geniet u liever van een mooi concert van twee doorgewinterde muzikanten? Geen probleem. Het duo dat Soul & Pepper vormt, is ook als singer-songwriterformatie actief onder de naam The Mockingbirds.

U merkt het waarschijnlijk al: op bijna elke vraag op muzikaal gebied hebben wij een passend antwoord. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

“He who has the pepper may season as he likes”
George Herbert (dichter, 1593 - 1633)

© Lovis